Επιστροφές & Αλλαγές

Επιστροφές & Αλλαγές

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές, διότι όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται κατόπιν προσωπικής παραγγελίας και επιλογής του πελάτη. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας ή μέρος αυτής, αν η επιστροφή οφείλεται σε ελαττωματικό ή λάθος προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαρύνουν την εταιρεία και ο αποστολέας δεν επιβαρύνεται οικονομικά.

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές/αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
1. Επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο info@bren.gr
2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί παρά μόνο για δοκιμή.
3. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).
4. Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση.
5. Εάν το προϊόν συνοδεύεται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
6. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω Speedex Courier κατόπιν συνεννόησης μαζί μας.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι το BREN jewelry δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων λόγω υπαιτιότητάς μας, μπορείτε είτε να ζητήσετε αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν ή επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
Σας ενημερώνουμε ότι το BREN jewelry  δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Σημειώστε παρακαλώ ότι για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε σκουλαρίκια. Επίσης δεν είναι δυνατή η αλλαγή ή επιστροφή σε εποχιακά είδη (χριστουγεννιάτικα γούρια, λαμπάδες κλπ), είδη που είναι σε προσφορά καθώς και σε προϊόντα που κατασκευάζονται ειδικά για τον πελάτη (προσωποποιημένα, ειδικές κατασκευές κλπ).

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος